disappearing buttons...

Problems compiling? Don't understand the source code? Don't know how to code your feature? Post here.

Moderator: Moderators

Locked
J0ke
Posts: 9
Joined: 2004-01-13 04:25

disappearing buttons...

Post by J0ke » 2004-01-13 04:48

I am making oDC 5.31 mod (changing back tag to old style) and with modified version buttons r disappearing after some time or after using find alternatives...

Image
looks like it's moving out of window...

Image
and it's gone...

this is my first time compiling such proggie... so i dunno what could be the possible problem... :?

using:
vs.net 2003 v7.1.3088
.net framework v1.1.4322
wtl71 + STLPort-4.6

liny
Posts: 30
Joined: 2003-11-01 09:18

Re: disappearing buttons...

Post by liny » 2004-01-13 05:45

J0ke wrote:I am making oDC 5.31 mod (changing back tag to old style) and with modified version buttons r disappearing after some time or after using find alternatives...

Image
looks like it's moving out of window...

Image
and it's gone...

this is my first time compiling such proggie... so i dunno what could be the possible problem... :?

using:
vs.net 2003 v7.1.3088
.net framework v1.1.4322
wtl71 + STLPort-4.6


I noticed the same problem too.
I think the reason is the standard stlport-4.6, use dcplusplus's stlport mod should not have this problem.
But why dcplusplus doesn't use iostream???

J0ke
Posts: 9
Joined: 2004-01-13 04:25

Re: disappearing buttons...

Post by J0ke » 2004-01-13 05:58

liny wrote:
J0ke wrote:I am making oDC 5.31 mod (changing back tag to old style) and with modified version buttons r disappearing after some time or after using find alternatives...

Image
looks like it's moving out of window...

Image
and it's gone...

this is my first time compiling such proggie... so i dunno what could be the possible problem... :?

using:
vs.net 2003 v7.1.3088
.net framework v1.1.4322
wtl71 + STLPort-4.6


I noticed the same problem too.
I think the reason is the standard stlport-4.6, use dcplusplus's stlport mod should not have this problem.
But why dcplusplus doesn't use iostream???


ohh sorry it's actually is DCPlusPlus-STLPort-4.6

joakim_tosteberg
Forum Moderator
Posts: 587
Joined: 2003-05-07 02:38
Location: Sweden, Linkoping

Post by joakim_tosteberg » 2004-01-13 08:14

Are you usising the modified version of wtl7.1 avalible in the files section at http://www.sf.net/projects/dclusplus?

J0ke
Posts: 9
Joined: 2004-01-13 04:25

Post by J0ke » 2004-01-13 08:55

joakim_tosteberg wrote:Are you usising the modified version of wtl7.1 avalible in the files section at http://www.sf.net/projects/dclusplus?


yes, wtl & stlport r from dcpluplus site...

cez
Posts: 3
Joined: 2003-01-03 10:37

Post by cez » 2004-01-13 10:36

try applying the diff for wtl 7.1 from http://members.verizon.net/todd.pederzani/dc++/

GargoyleMT
DC++ Contributor
Posts: 3212
Joined: 2003-01-07 21:46
Location: .pa.us

Post by GargoyleMT » 2004-01-13 13:09

That's the most visible of the two bugs in 7.1. The diff on my website fixes both of them (but I wrote neither patch, I just aggregated them).

J0ke
Posts: 9
Joined: 2004-01-13 04:25

Post by J0ke » 2004-01-13 13:56

GargoyleMT wrote:That's the most visible of the two bugs in 7.1. The diff on my website fixes both of them (but I wrote neither patch, I just aggregated them).


tricky stuff...

GargoyleMT
DC++ Contributor
Posts: 3212
Joined: 2003-01-07 21:46
Location: .pa.us

Post by GargoyleMT » 2004-01-13 15:12

J0ke wrote:tricky stuff...


Well, that depends on what you're refering to.

Making the patch was easy since I'm subscribed to the WTL mailing list - http://groups.yahoo.com/group/wtl/

Twink
Posts: 436
Joined: 2003-03-31 23:31
Location: New Zealand

Post by Twink » 2004-01-15 23:51

anyone know somewhere else the patch is located? I'm still trying to figure out why I can never get to gargoyleMT's homepage

joakim_tosteberg
Forum Moderator
Posts: 587
Joined: 2003-05-07 02:38
Location: Sweden, Linkoping

Post by joakim_tosteberg » 2004-01-16 00:05

Twink wrote:anyone know somewhere else the patch is located? I'm still trying to figure out why I can never get to gargoyleMT's homepage
You can't? I've no problem of getting there.

Twink
Posts: 436
Joined: 2003-03-31 23:31
Location: New Zealand

Post by Twink » 2004-01-16 01:11

yeah its odd, actually I know quite a few ppl in New Zealand that can't. I can if I go to uni but not here.

GargoyleMT
DC++ Contributor
Posts: 3212
Joined: 2003-01-07 21:46
Location: .pa.us

Post by GargoyleMT » 2004-01-16 12:13

Twink wrote:yeah its odd, actually I know quite a few ppl in New Zealand that can't. I can if I go to uni but not here.

I wonder if it's punitive use of a RBL either on your ISP's behalf or Verizon's half. Some people seem to regard Verizon as a spam-haven... perhaps someone's using RBLs for routing too.

It's doubly odd, though, isn't it? You can reach my share on the dev hub, after all...

Twink
Posts: 436
Joined: 2003-03-31 23:31
Location: New Zealand

Post by Twink » 2004-01-18 20:00

GargoyleMT wrote:
Twink wrote:yeah its odd, actually I know quite a few ppl in New Zealand that can't. I can if I go to uni but not here.

I wonder if it's punitive use of a RBL either on your ISP's behalf or Verizon's half. Some people seem to regard Verizon as a spam-haven... perhaps someone's using RBLs for routing too.

It's doubly odd, though, isn't it? You can reach my share on the dev hub, after all...


could be. I just ended up downloading it at work and emailing it to myself.

pstmartin_collision
Posts: 2
Joined: 2004-01-24 10:21

Post by pstmartin_collision » 2004-01-24 10:24

Twink wrote:anyone know somewhere else the patch is located? I'm still trying to figure out why I can never get to gargoyleMT's homepage


Are you really sure ?

pstmartin_collision
Posts: 2
Joined: 2004-01-24 10:21

Post by pstmartin_collision » 2004-01-24 10:26

pstmartin wrote:
Twink wrote:anyone know somewhere else the patch is located? I'm still trying to figure out why I can never get to gargoyleMT's homepage


Are you really sure ?


Really, really ?

Twink
Posts: 436
Joined: 2003-03-31 23:31
Location: New Zealand

Post by Twink » 2004-01-25 20:41

i am 100% sure that I can't get to it on my home connection (as someone said its probably to do with verizons reputation as a spam haven or something.

Locked