DC++ restart notification

Use this forum to flesh out your feature request before you enter it in <a href="http://dcpp.net/bugzilla/">Bugzilla</a>.

Moderator: Moderators

Locked
bastya_elvtars
Posts: 164
Joined: 2005-01-06 08:39
Location: HU
Contact:

DC++ restart notification

Post by bastya_elvtars » 2005-11-01 07:24

Whenever a user changes some setting that needs restart, DC++ should display a warning. (Like: You have changed settings which apply only on restart. Restart the client now?)
Hey you, / Don't help them to bury the light... / Don't give in / Without a fight. (Pink Floyd)

ullner
Forum Moderator
Posts: 333
Joined: 2004-09-10 11:00
Contact:

Post by ullner » 2005-11-01 10:48

Isn't "Note; most of these options require that you restart DC++" enough? The label is in the only places (as far as I know) where you can change settings and need to restart DC++.

bastya_elvtars
Posts: 164
Joined: 2005-01-06 08:39
Location: HU
Contact:

Post by bastya_elvtars » 2005-11-01 10:59

ullner wrote:Isn't "Note; most of these options require that you restart DC++" enough? The label is in the only places (as far as I know) where you can change settings and need to restart DC++.


I was thiking of the connection settings when I wrote this, because it's not obvious for others as it is for you... :roll:
Hey you, / Don't help them to bury the light... / Don't give in / Without a fight. (Pink Floyd)

ullner
Forum Moderator
Posts: 333
Joined: 2004-09-10 11:00
Contact:

Post by ullner » 2005-11-01 11:42

Last time I configured the connection settings, I didn't need to restart. They worked on-the-fly.

GargoyleMT
DC++ Contributor
Posts: 3212
Joined: 2003-01-07 21:46
Location: .pa.us

Post by GargoyleMT » 2005-11-01 13:19

bastya_elvtars wrote:I was thiking of the connection settings when I wrote this, because it's not obvious for others as it is for you... :roll:

They should just work, that's what the block of code in MainFrame::OnFileSettings() is supposed to take care of. If we advocate restarting DC++, it's just because it's more reassuring to users. :)

Of course, there could be a bug in the code, but I don't use it enough to notice.

Locked