suspended account?!!blocked home page? no access? wtf?

Know of something that might be useful to the DC community? Post it here! (Still, no advertising)

Moderator: Moderators

Locked
kikboxa
Posts: 3
Joined: 2006-03-21 23:23

suspended account?!!blocked home page? no access? wtf?

Post by kikboxa » 2006-03-21 23:31

hey,
i use sababaDC ,for some reason after opening the program it said "account suspended , contact support dept' a.s.a.p" ,and after trying to go their home page, it was blocked and i saw the same msg.
i tried clearing my cookies, un-instaling and re instaling the program, but nothing works...

SO.. does anyone know anything about this? ( i have seen the other posting but no answers were given) and if no answers as to why this happens and how to solve it.. than atleast as to how how i can find some one from sababadc support? cos the website blocked me ( btway, how the hell do they do that after i cleared my cookies?) any links to sababadc supportpage, or direct emails?

and if nothing works can any one recomend another DC program to use ??
thanks

Xan1977
Forum Moderator
Posts: 627
Joined: 2003-06-05 20:15

Re: suspended account?!!blocked home page? no access? wtf?

Post by Xan1977 » 2006-03-21 23:46

kikboxa wrote:i use sababaDC ,for some reason after opening the program it said "account suspended , contact support dept' a.s.a.p" ,and after trying to go their home page, it was blocked and i saw the same msg.
i tried clearing my cookies, un-instaling and re instaling the program, but nothing works...

It's not your account that was suspended. The website's account was suspended by the web hosting company.

kikboxa
Posts: 3
Joined: 2006-03-21 23:23

if that is so than....

Post by kikboxa » 2006-03-21 23:49

that means ALL sababa dc users all over the world can not use it untill they get it sorted out?

and any idea of other DC programs to use till this happens?

Xan1977
Forum Moderator
Posts: 627
Joined: 2003-06-05 20:15

Post by Xan1977 » 2006-03-22 00:10

I recommend DC++ primarily. Clones of DC++ (sababadc falls in that category) can be found here.

kikboxa
Posts: 3
Joined: 2006-03-21 23:23

thanks man but...

Post by kikboxa » 2006-03-22 00:13

if anyone else know somthing different abuout this ,, let me know.... im going to the DCC for know

nsh
Posts: 5
Joined: 2006-01-02 15:33

Post by nsh » 2006-03-23 15:30

did you try rc?

steve6
Posts: 10
Joined: 2006-03-28 06:47

sababa account suspended

Post by steve6 » 2006-03-28 07:54

Sorry, i have no answer for person with this problem.
But Sababa is working fine for me
M

a4wor
Posts: 4
Joined: 2006-09-04 15:05

Re: suspended account?!!blocked home page? no access? wtf?

Post by a4wor » 2006-09-04 15:30

Xan1977 wrote:
kikboxa wrote:i use sababaDC ,for some reason after opening the program it said "account suspended , contact support dept' a.s.a.p" ,and after trying to go their home page, it was blocked and i saw the same msg.
i tried clearing my cookies, un-instaling and re instaling the program, but nothing works...
It's not your account that was suspended. The website's account was suspended by the web hosting company.
Seems I have same problem as "kikboxa". I'm a new user of Sababa DC. Today is my first day. I probably klicked on to many hubs as my favoured, then tried do download some 40-50 mpg's and jif's and...the screen went blank. Restarted the PC and got the message "This Account Has Been Suspended
Please contact the support department as soon as possible."

Tried to uninstal and instal again, same thing - account suspended.

Well, can somebody help me with advise how to "unsuspend" my account, pls? Did the host of my Inet provider suspend Sababa DC alltogether? What can I do to get started again?

Dear Xan1977 (or someone else) would you evplain in plain terms your answer to "kikboxa"?

Xan1977
Forum Moderator
Posts: 627
Joined: 2003-06-05 20:15

Post by Xan1977 » 2006-09-04 17:15

It's not your account that was suspended. SababaDC takes you to the authors website to show you advertisments as a requirement for using it. Of course the web hosting company keeps disabling his account because of all the traffic. Use something else.

eMTee
Posts: 61
Joined: 2006-01-18 15:44
Location: Hungary

Post by eMTee » 2006-09-05 04:16

Is it possible by the license to make a DC++ mod which usage is depending on supporting adverts??? :shock:
Everyone's got their opinions - They'll tell ya 'bout 'em all the time... /* Spock's Beard */

ivulfusbar
Posts: 506
Joined: 2003-01-03 07:33

Post by ivulfusbar » 2006-09-05 07:13

Ofcourse. Read the GPL-faq et.c. and you will see
Everyone is supposed to download from the hubs, - I don´t know why, but I never do anymore.

TheParanoidOne
Forum Moderator
Posts: 1420
Joined: 2003-04-22 14:37

Post by TheParanoidOne » 2006-09-05 07:46

eMTee wrote:Is it possible by the license to make a DC++ mod which usage is depending on supporting adverts??? :shock:
Adverts and GPL are completely separate topics, so your question doesn't make sense.
The world is coming to an end. Please log off.

DC++ Guide | Words

Locked